Deportes

Leo Messi fora de la convocatòria per Kíev

Al 'Què t'hi Jugues!' coneixem en directe la decisió de Ronald Koeman de deixar fora de la llista a Leo Messi. Escoltem la roda de premsa i analitzem la decisió amb el trident del QTJ: Delmàs, Jofre i Moi.

Messi fora de la convocatòria per Kíev, així ho hem viscut al QTJ!

Messi fora de la convocatòria per Kíev, així ho hem viscut al QTJ!

20:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1606144748677/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Sí, Messi no viatja a Kíev. Ronald Koeman l'ha deixat fora de la llista de convocats juntament amb Frenkie de Jong: "Necessiten descansar", ha dit Koeman. Nosaltres ens n'hem assebentat en ple directe del 'Què t'hi Jugues!' i així han reaccionat en antena i aquestes han estat les reflexions del trident del QTJ. Escoltem també la roda de premsa del mateix Ronald Koeman prèvia al partit davant del Dinamo de Kíev.

Reaccions a la notícia de la baixa de Leo Messi per Kíev

Ronald Koeman: "Messi i Frenkie de Jong necessiten descans. La situació a la Champions, amb 9 punts, és còmoda".

Jofre Mateu: "A favor que Messi descansi, és bona notícia. Esperem que demà hi hagi un joc més coral, sense excuses i sense cap dependència cap a Messi".

Àlex Delmás: "És bona notícia que Messi descansi. És cert que ha baixat el nivell i no es sacrifica tant en la pressió, però no és només feina de Messi, els altres han de donar un pas endavant".

Moisés Hurtado: "Està bé donar-li descans, però és veritat que aquest pas endavant que han de donar alguns, ells saben que encara que juguin un gran partit seguirà jugant Messi i no canviarà res".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00