Miércoles, 27 de Enero de 2021

Otras localidades

Solidaridad

L'Ajuntament de Maó signa convenis per valor de 60.000 euros amb Creu Roja

15.000 són pels serveis de prevenció i 45.000 pels serveis socials al municipi

Moment de la signatura del conveni.

Moment de la signatura del conveni. / Ajuntament de Maó

L'Ajuntament i la Creu Roja de Maó han renovat els seus convenis amb la intenció de mantenir i millorar els serveis que ofereixen conjuntament aquestes dues entitats, en un moment on la seva funció és més necessària que mai. Concretament, l'Ajuntament i la Creu Roja han firmat dos convenis anuals; un en concepte de Serveis Socials, per valor de 45.000 euros, i un altre en concepte de Serveis Preventius, per valor de 15.000 euros.

Enguany, tot i que, a causa de la pandèmia, no s'han pogut realitzar la majoria d'esdeveniments que requereixen els Serveis Preventius de la Creu Roja de Maó, com puguin ser les festes patronals de Maó, Sant Climent i Llucmaçanes, Rua i Ball de Carnaval o la Cavalcada de Reis entre d'altres, l'Ajuntament manté la quantitat econòmica d'aquest conveni. La majoria d'aquest import (15.000 euros) serà utilitzat per causes socials.Cal assenyalar que, enguany més que mai, el volum de la tasca social de la Creu Roja a Maó s'ha incrementat de manera important.

Pel que fa al conveni en concepte de Serveis Socials, la Creu Roja col·labora amb l'Ajuntament de Maó en programes de serveis socials, ja que disposa de personal i mitjans per executar aquests programes que inclouen desde repartir menjar a domicili o la gestió dels excedents de la Unió Europea de productes de primera necessitat. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?