Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Clam unànime per aixecar el confinament municipal de cap de setmana

Bars i restaurants asseguren que no es podran recuperar fins que no comencin a acollir clients d'altres municipis.

Plaça de la Font de Tarragona.

Plaça de la Font de Tarragona. / ACN

“Com poden viure els establiments que tenen la oferta dimensionada pels visitants de cap de semana, les segones residències…?”, es pregunta el president de l’Associació Empresarial d’Hosteleria de Tarragona, Francesc Pintado. Ho té molt clar: bars i restaurants no aixecaran cap fins que no es permeti la mobilitat entre municipis els divendres, dissabtes i diumenges. Les patronals de totes les demarcacions volen tornar-se a reunir amb el govern per exigir el relaxament d’aquesta restricció; I és que la limitació de no rebre gent de fora posa les coses molt difícils a la majoria de municipis costaners, als establiments que viuen precisament tant dels visitants esporàdics de fora del municipi com de segones residències.

La reobertura ha estat a mig gas i desigual depenent de la població i de la zona, amb més afluencia als carrers i places més cèntrics i molt modesta als barris més allunyats o els passejos marítims buits de turistes.

Les botigues, per la seva banda, esperen que el retorn de l’activitat de la restauración animi les vendes, que havien caigut considerablement durant les darreres setmanes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?