Domingo, 17 de Enero de 2021

Otras localidades

Els Mossos citen diversos exdirectius del Barça a declarar pel 'Barçagate'

La policia catalana segueix practicant diligències i cita com a testimonis diversos exdirectius com Enric Tombas i Jordi Calsamiglia, que formaven part del Comitè de Compliance del club abans de dimitir el mes d'abril

Els Mossos d'Esquadra segueixen practicant diligències d'investigació en el cas de les xarxes socials destapat a SER Catalunya i conegut com 'Barçagate', per les quals han citat a declarar diversos exdirectius del club com Jordi Calsamiglia i Enric Tombas, dos dels sis membres de la junta de Bartomeu dimitits el dia 10 d'abril.

Segons ha pogut saber el 'Què t'hi Jugues', hi ha diversos exdirectius citats com a testimonis, entre els quals s'hi troben l'exvicepresident econòmic Tombas i l'exvocal Calsamiglia, membres del Comitè de Compliance del club abans que renunciessin al càrrec precisament per l'escàndol de les xarxes socials i dies després que el president demanés la dimissió dels directius que li havien exigit la convocatòria d'eleccions anticipades i la contractació d'una auditoria externa per esclarir els fets.

D'altra banda, consultat per aquest programa, l'advocat que representa el Barça en aquest cas assegura que la documentació requerida pels Mossos d'Esquadra ja ha estat entregada en la seva totalitat. En la darrera pròrroga del secret de les actuacions, la jutgessa Ariadna Gil va deixar escrit que les parts no havien entregat encara la documentació demanada.

Segons assegura l'advocat del club, es tracta de nova documentació sol·licitada per la policia catalana que ja va ser entregada la setmana passada. A hores d'ara, el cas segueix sota secret sumarial, fet pel qual les parts, inclòs el Barça, no rep notificació de cap diligència, tampoc de les declaracions testificals. Cal recordar que els Mossos d'Esquadra investiguen dos possibles delictes: administració deslleial i corrupció entre particulars.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?