Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Detecten dos nous positius al brot del geriàtric de Maó

Aquest focus ja suma set contagiats dels quals un ha mort

A la residència de Maó s'han trobat dos positius més.

A la residència de Maó s'han trobat dos positius més. / Google Maps

El brot de Covid-19 al geriàtric de Maó suma dos casos més. Es tracta d'un treballador de la residència i d'una persona interna. Amb ells ja són set els afectats en aquesta instal·lació sociosanitària.

Cal recordar que des de l'aparició del primer cas el 4 de novembre havien donat positiu quatre treballadors i una interna de la segona planta. Aquesta dona va donar positiu en una prova el passat 17 de novembre. Això motivà que tots els ingressats  a la residència romanguessin aïllats a les seves habitacions fins que tots donessin negatiu en les proves PCR per dues vegades consecutives. El nou cas entre els interns s'ha donat en aquesta mateixa planta de manera que es mantindrà l'aïllament.

Les autoritats sanitàries han acordat que cada dilluns es realitzaran proves PCR a tot el personal i residents fins que es compleixin dues setmanes consecutives sense nous positius.

Es dóna la circumstància que aquests dos nous positius s'han donat a conèixer el mateix dia en què moria una resident de l'geriàtric de 95 anys amb Covid.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?