Martes, 19 de Enero de 2021

Otras localidades

Gabriel Rufián: "Es poden fer tuits des de casa o implicar-te i fer política"

El portaveu d'ERC al Congrés afirma que "voler liderar, gestionar i governar el dia a dia no ens fa menys independentistes. Ens fa més útils"

Gabriel Rufián, a l’Aquí Cuní, no ha volgut replicar directament les últimes intervencions a Twitter de l’expresident Quim Torra, però sí ha advertit que “es poden fer tuits des de casa o implicar-te i fer política. Nosaltres som més d'això”

El portaveu d’ERC al Congrés ha apuntat que “mentre ens barallem pel passat amb una part de l'independentisme li regalem el present i el futur a altres forces polítiques, com el PSC. El que diu Torra forma part del seu debat intern”

Rufián ha defensat el paper negociador que està jugant Esquerra de cara a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat: “Voler liderar, gestionar i governar el dia a dia no ens fa menys independentistes. Ens fa més útils. Qui vulgui comparar això amb els pacte de Pujol o Duran i Lleida s'equivoca enormement. Només cal esmentar el nom d'Arnaldo Otegui.”

Gabriel Rufián ha defensat especialment la iniciativa contra el “dumping” fiscal de Madrid: “Volem acabar amb això perquè perjudica les classes treballadores de tot l'Estat. És un xiringuito que s'han muntat les dretes a Madrid i s'ha d'acabar. Es facilita que grans empreses vagin a Madrid sense pagar cap impost. Això s'ha d'acabar. I això ho diu també el president valencià Ximo Puig, que no és sospitós de ser independentista”

El dirigent d’ERC reconeix però que això “és molt complicat de fer. Dir el contrari és enganyar la gent. Necessitem consensos enormes, però és un pas endavant que hi ha un govern que ho vulgui fer.”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?