Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

Crida per trobar personal per a la residència de Tremp

121 padrins han donat positiu, i 31 del 71 treballadors

El Departament de Salut acordava dissabte intervenir la residència de gent gran de la fundació Filella-Sant Hospital de Tremp.

El Departament de Salut acordava dissabte intervenir la residència de gent gran de la fundació Filella-Sant Hospital de Tremp. / ACN

Crida de les autoritats de Tremp per trobar personal, sobretot gericultors, per donar un cop de mà a la residència geriàtrica que compta amb 14 avis que han mort i 121 residents infectats, des del 19 de novembre quan hi va haver el primer positiu,detectat en un dels treballadors. La Generalitat l'ha intervingut. Escolta l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases.

Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp. La situació de la residència d'ancians 'Fundació Fiella'

La gestió de la residencia "Fundacio Fiella" (de més de 140 interns) la porta ara l'empresa publica Gestió de Serveis Sanitaris. Pràcticament estava tota infectada amb 121 ancians que han donat positiu (111 estan al centre, i hi ha hagut 10 trasllats o bé per qüestions de salut, o per bé per que han estat negatius) segons el departament de Salut. I entre els treballadors, han donat positiu per Covid 31 dels 71. En total 152 casos.

La gravetat del brot ha obligat a prendre mesures La desena de padrins, que han quedat sense infectar-se s'han traslladat, majoritàriament a residencies d'altres pobles. L'hospital del Pallars, a més, trasllada els pacients sociosanitaris a l'alberg per tenir mes llits per si fan falta per atendre pacients amb coronavirus

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?