La Graderia
Deportes

Jorge Solari: "El reconeixement de Messi cap a Maradona s'ha de valorar molt"

A La Graderia del Balcó hem parlat amb el director esportiu de Newell's quan Maradona va fitxar per l'equip argentí al 1993

Jorge Solari a la Graderia del Balcó

Jorge Solari a la Graderia del Balcó

07:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1606766198153/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A La Graderia del Balcó hem entrevistat Jorge Solari, qui era director tècnic de Newell's Old Boys al 1993. Aquestes són les reflexions més interessants de l'argenti:

“El reconeixement de Messi cap a Maradona s’ha de valorar molt per tractar-se de Newell's, l’equip que també estima Messi, pel gest de Messi. Estic molt content per aquest homenatge”.

Sobre un possible Messi del futur: “Hi ha molts nois que destaquen de petits, però ningú té la capacitat de saber si algun arribarà a fer el que ha fet Messi”.

“Maradona va aconseguir els gols que van donar a Argentina el Mundial però Messi també ha fet molts rècords. Crec que també serà molt difícil de superar”

Sobre si Messi podria acabar a Newell's: "Seria molt bonic, però aquests jugadors busquen moltes coses i és difícil, s'ha de saber com tractar-los".

I sobre la carrera de Leo Messi, Solari ha destacat que és espectacular.

Joan Tejedor

Joan Tejedor

Narrador dels partits del Barça en català a SER Catalunya i presentador de La Graderia del Balcó. Treballa...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00