Sociedad

El 15 de desembre, segona edició del Branding Day, aquesta vegada en format online

Branding Day Barcelona / Cadena SER

Barcelona

Després de l´èxit de participació al 2019 on més de 1.800 persones van assistir a la primera edició al CCIB, enguany la trobada serà exclusivament digital degut a la situació en que ens trobem.

Però això no li restarà interès ni atractiu: els oients de Ser Catalunya, però també els nostres clients i molts estudiants de Publicitat/Marqueting fa mesos que estan pendents de la celebració d´aquest esdeveniment, tal va ser la repercussió de la primera edició

Ja estan confirmats:

En Fernando Beltrán, especialista en Naming. En Fernando ens explicarà les claus per batejar la teva empresa, en quin nom pots posar-li. Sona bé aquest nom? Té prou força? Per què dir-li així i no d´una altra manera?? Doncs tot té una explicació….

En Toni Segarra, director creatiu de d´Alegre Roca i expert en la gestió del talent. Qui ha de treballar per nosaltres? Per nosaltres o amb nosaltres? Com motivar la nostra gent i mantenir el talent a casa…o com aconseguir-lo fora…

En Pablo Foncillas, conegut de la casa i i gurú de les tendències digitals de les marques i la comunicació. Col·laborador del Harvard Deusto Business Review. Ens parlarà de com innovar, de com hem de seguir endavant amb la transformació digital. Un tipus molt directe, que fa els conceptes perfectament entenedors.

En Joan Mir, director del IMBA d´ESIC i expert en marques. Ha escrit el llibre “Cómo crear un Plan de Negocio útil y creíble” y “Viagra para las marcas”

En Vicent Argudo, responsable digital a Prisa Radio. Ens parlarà de l’evolució de la ràdio i la transformació d´aquest mitjà al món digital.

Si tens un negoci, una pime, o vols millorar els coneixements de màrqueting i comunicació, no deixis passar aquesta oportunitat d’aprofundir el teu coneixement i passar una bona estona de la mà dels millors especialistes del Branding, la Publicitat i el Màrqueting. Els millors professionals ens assessoraran i sereu testimoni de les seves experiències en el món de la comunicació.

Estigues al cas perquè anirem tancant nous ponents. Us anirem informant puntualment

Ja pots aconseguir la teva entrada a:

https://www.brandingday.es/barcelona/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00