Sociedad

Amb patiment i èpica

La UE Llagostera s'adjudica la Copa RFEF al camp de Las Rozas amb un gol de falta a l'últim minut de la pròrroga.

Llagostera, campió de la Copa RFEF. / Imatge: RFEF

Girona

Tothom ja pensava en la tanda de penals quan, al minut 120’, l’àrbitre va xiular una falta favorable a la UE Llagostera a la frontal de l’àrea de Las Rozas.

fitxa

CD LAS ROZAS 1: Yelco Ramos, Pipe, Carlos Moreno, Albur (Arib 105´), David Barca (Marcos Gullón 65´), Losada (Álvaro Portero 80´), Algarra (Augusto 65´), Ramos Mingo, Carrasco (Fontaine 76´), Indiano i Raúl Entrenador: Manolo Cano UE LLAGOSTERA 2: Marcos, Aimar, Julen Monreal, David García (Genar 86´), Sergio Cortés, Gil Muntadas, Cristian (Youssef 75´), Dieste, Roig (Eric Cortés 94´), Salvans (Marc Manchón 86´), Diego i Dubasin (Guiu 56´). Entrenador: Oriol Alsina GOLS: 0-1 Youssef 107’ | 1-1 Indiano 114’ | 1-2 Sergio Cortés 120’

Sergio Cortés va assumir la responsabilitat, la va ajustar a l’escaire esquerre de la porteria que defensava Yelco Ramos i els jugadors del conjunt gironí ja no van escoltar ni tan sols el xiulet final, fosos com estaven en una pinya humana sobre la gespa.

S’acabava una final marcada pel patiment i l’èpica. Contra d’un Las Rozas que va dominar el partit davant del seu públic, el conjunt que prepara Oriol Alsina es va sobreposar a totes les adversitats, començant pel viatge en bus de més de 700 quilòmetres.

El porter Marcos va aturar un penal al minut 22 de la primera meitat i a l’inici de la segona part també va tenir una intervenció de molt mèrit per mantenir el 0-0 a la porteria, marcador amb el que es va arribar al final dels 90’.