Sociedad
Turismo

Menorca vol ser una destinació plenament accessible

Turisme cerca facilitar al màxim l'arribada i el gaudi de gent amb problemes de mobilitat per arribar a un nou nínxol de visitants

Menorca vol ser un desti turístic que també interssi a persones amb problemes de mobilitat. / Cadena SER/Arxiu.

Mahón

Menorca vol ser una destinació turística plenament accessible per poder acollir un nínxol de visitants que ara descarten venir a l’illa i que acostumen a viatjar també fora de temporada. Per aquest motiu, durant els últims mesos el Consell Insular, la Fundació Foment del Turisme, i la Fundació per a Persones amb Discapacitat, treballen de manera conjunta per un pla de turisme accessible i inclusiu anomenat ‘Menorca per a tots’.

Aquí no es pensa únicament en l’accessibilitat del destí. També s’inclou des de les reserves, fins als desplaçaments, o activitats que vulguin realitzar a l’illa. En aquest sentit, també resulta imprescindible que els professionals del sector turístic rebin la formació adequada per poder atendre a aquest col·lectiu.

A través d’aquesta col·laboració, s’han identificat diferents línies d’acció entre les quals destaquen la identificació d’elements fonamentals per a la transformació de l’illa en una destinació adaptada i la organització de jornades informatives per a gestors turístics sobre accessibilitat, amb l’objectiu de facilitar la transició per adaptar els seus serveis i fer-los accessibles a qualsevol client. Aquesta formació anirà acompanyada per un Manual de bones pràctiques sobre accessibilitat en el sector turístic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00