Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

El professor de bateria de Quart anirà a judici

La jutgessa el processa per dos casos perquè considera que la resta han prescrit

Una imatge d'arxiu del Palau de Justícia de Girona. / ACN

Quart

A la interlocutòria, la jutgessa recull que l’investigat va aprofitar-se dels nois al soterrani de casa seva, on feia classes de bateria. Els feia comentaris sexuals i els feia massatges que acabaven amb masturbacions o fins i tot fel·lacions.

El primer cas que recull, és el d’un exalumne que va explicar al jutjat que el professor li deia que estava enamorat d’ell. Va començar a fer-li massatges a l’esquena fins masturbar-lo… i quan li demanava que parés, l’acusat li responia que es deixés portar.

En el segon cas, els abusos van durar quatre anys… fins que la víctima va deixar les classes.El professor va intentar convèncer-lo perquè tornés.La jutgessa conclou que hi ha indicis de delictes d’abús sexual de l’investigat sobre dues víctimes.

Tot i que quatre joves més van denunciar el processat, el jutjat considera que han prescrit i, per això, només tira endavant el processament per a aquests dos, que van passar entre el 2009 i el 2017.

La causa, però, pot ampliar-se amb més víctimes perquè aquesta mateixa setmana dos exalumnes més, de 18 i 25 anys, també l’han denunciat per abusos sexuals.La interlocutòria de processament fixa la declaració de l’investigat per al 23 de desembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00