Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
Coronavirus Covid-19

Controls habituals durant el pont

Els alcaldes diuen que no tenen prou recursos per endurir la vigilància que ja fa habitualment la Policia Local durant els caps de setmana de confinament municipal.

Un policia local de Torredembarra conversant amb una conductora durant el control policial entre municipis. / ACN

Tarragona

Els municipis turístics de la Costa Daurada demanen responsabilitat als propietaris de segones residències i descarten endurir els controls de cara a aquest pont.

Els ajuntaments i el propi govern català en són conscients que una part dels ciutadans que tenen un segon habitatge en propietat vulneraran el confinament de cap de setmana desplaçant-se de dijous a dimarts. Els alcaldes no incrementaran la vigilància, diuen que no tenen prou recursos, i fan un clam a la prudència. A Salou, vila-seca o Cambrils la previsió és la mateixa, dur a terme els dispositius dels darrers caps de setmana.

A pobles més petits de l'interior com Prades aquests els desplegaran els Mossos, ja que no disposen de cos de policia local.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00