Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Afluència desigual a les segones residències de la Costa Daurada

Durant el pont, a les poblacions situades més al nord s'està veient més moviment que de costum, fruit dels propietaris d'habitatges que normalment no hi resideixen i han anat a passar-hi aquests dies.

Una de les entrades de Calafell.

Una de les entrades de Calafell. / ACN

L'afluència a les segones residències és desigual a la Costa Daurada durant aquest pont: les poblacions del nord han registrat més moviment, mentre que al sud ha estat quasi inexistent.

A Calafell, destinació habitual de segona residència per a molta gent que viu a l'àrea metropolitana de Barcelona, l'afluència al passeig marítim ha evidenciat l'arribada de visitants: el seu alcalde, Ramon Ferré, assegura que “es veia tanta gent com durant un pont o una semana santa qualsevol”.

Una situació que s'ha repetit menys cap als municipis situats uns quilòmetres més al sud, com el cas d'Altafulla, on han pogut detectar els pocs que han arribat per passar el cap de setmana a la segona residència a través dels comptadors d'aigua.

A Salou, capital turística de la Costa Daurada, tranquil·litat absoluta: només quatre actes aixecades per incomplir el confinament perimetral. Pere Granados, el batlle, reconeix que pot ser que els visitants comencin a arribar avui, amb la segona part del pont ja sense restricció de mobilitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?