Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Millorar el Nadal de la gent gran

L'entitat Amics de la Gent Gran reforçarà l'acompanyament per Nadal als avis que viuen sols i enviarà un lot de menjar típic d'aquestes festes.

Evitar que la gent gran passi el Nadal sola, un dels objectius principals dels Amics de la Gent Gran.

Evitar que la gent gran passi el Nadal sola, un dels objectius principals dels Amics de la Gent Gran. / Amics de la Gent Gran

Un dels col·lectius que ho ha passat pitjor amb aquesta pandèmia que ens ha tocat viure és el de la gent gran. Una gent gran que ha patit físicament els efectes de la COVID-19 i ara que s'apropa un dels moments més bonics i a la vegada complicats de l'any, Nadal, s'ha de ser més que mai al seu costat per evitar que pateixin també les conseqüències de la soledat. Enguany, l'entitat Amics de la Gent Gran reforçarà l'acompanyament per Nadal als avis que viuen sols i enviarà un lot de menjar típic d'aquestes festes. És l'alternativa al gran sopar de Nadal que celebren habitualment i que aquest 2020 és impossible de celebrar, explica la responsable de l'entitat al Baix Camp, Tarragonès i Ribera d'Ebre, Magda Civit.

Els voluntaris també faran més visites i seguiment telefònic per pal·liar la situació de les persones que no estan acompanyades. Ha estat un any complex també per ells. En ple confinament, el nombre de voluntaris, per sort, va incrementar i les persones grans rebien més d'una trucada al dia. Quan es va fer la desescalada, es va deixar a disposició dels usuaris si volien continuar el contacte mitjançant trucades o bé un acompanyament físic. A Tarragona, gairebé tots van recuperar el contacte.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?