Soroll Camp de TarragonaSoroll Camp de Tarragona
Ocio y cultura
Coronavirus Covid-19

Millorar el Nadal de la gent gran

L'entitat Amics de la Gent Gran reforçarà l'acompanyament per Nadal als avis que viuen sols i enviarà un lot de menjar típic d'aquestes festes.

Evitar que la gent gran passi el Nadal sola, un dels objectius principals dels Amics de la Gent Gran. / Amics de la Gent Gran

Tarragona

Un dels col·lectius que ho ha passat pitjor amb aquesta pandèmia que ens ha tocat viure és el de la gent gran. Una gent gran que ha patit físicament els efectes de la COVID-19 i ara que s'apropa un dels moments més bonics i a la vegada complicats de l'any, Nadal, s'ha de ser més que mai al seu costat per evitar que pateixin també les conseqüències de la soledat. Enguany, l'entitat Amics de la Gent Gran reforçarà l'acompanyament per Nadal als avis que viuen sols i enviarà un lot de menjar típic d'aquestes festes. És l'alternativa al gran sopar de Nadal que celebren habitualment i que aquest 2020 és impossible de celebrar, explica la responsable de l'entitat al Baix Camp, Tarragonès i Ribera d'Ebre, Magda Civit.

Els voluntaris també faran més visites i seguiment telefònic per pal·liar la situació de les persones que no estan acompanyades. Ha estat un any complex també per ells. En ple confinament, el nombre de voluntaris, per sort, va incrementar i les persones grans rebien més d'una trucada al dia. Quan es va fer la desescalada, es va deixar a disposició dels usuaris si volien continuar el contacte mitjançant trucades o bé un acompanyament físic. A Tarragona, gairebé tots van recuperar el contacte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00