Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

ARREL

La Mancomunitat organitza un taller d'autoestima i xarxes socials per a joves

Els participants aprendran a fer una mirada crítica i un ús conscient de les xarxes socials a les sessions programades aquest mes a Beniarrés, Banyeres, Alcoi i Cocentaina

El Departament de Joventut organitza un taller adreçat a joves entre 12 i 26 anys i es desenvoluparà aquest mes a Beniarrés, Banyeres, Alcoi i Cocentaina.

El Departament de Joventut organitza un taller adreçat a joves entre 12 i 26 anys i es desenvoluparà aquest mes a Beniarrés, Banyeres, Alcoi i Cocentaina. / Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, des del seu Departament de Joventut, organitza el taller Una imatge val més que mil paraules? per a treballar amb joves d’entre 12 i 26 anys la mirada crítica cap a les xarxes socials i potenciar l’autoestima.

Des de la Mancomunitat assenyalen que la pandèmia ha suposat un canvi dràstic a les possibilitats de socialització de la joventut i, per tant, en temps de restriccions les relacions socials mitjançant les xarxes socials han pres una major importància. Els continguts publicats a xarxes socials poden afectar a l’autoestima si no s’aborden des d’una perspectiva crítica, perquè sovint mostren vides ideals que poden distorsionar la visió de la realitat. L’objectiu del taller és fomentar que les interaccions i relacions en línia siguen sanes i positives.

María Esteve, tècnic de Joventut de la Mancomunitat, en Arrel ha donat detalls sobre aquest taller que té una durada aproximada d’una hora i mitja i està impartit per les professionals de l’Associació El Bancal, Espai Respectuós,

 

 

Participació gratuïta i amb aforament limitat

El cicle del taller es va iniciar el passat divendres a Agres i continuarà a Beniarrés, Banyeres, Alcoi i Cocentaina. L’assistència és gratuïta i l’aforament és limitat, pel que cal inscripció als llocs que s'indiquen:

Beniarrés: divendres 11 de desembre a les 19 hores al Centre Cultural. Inscripcions a l’Ajuntament o per telèfon al 965 515 059.

Banyeres de Mariola: dilluns 14 de desembre a les 16:30 hores a la Casa de la Cultura. Inscripcions per Whatsapp al 685 400 822.

Alcoi: divendres 18 de desembre a les 18 hores al Centre Cervantes Jove. Inscripcions a joventut@alcoi.org o al 965 537 138.

Cocentaina: dimecres 23 de desembre a les 18 hores a la Casa de la Joventut. Inscripcions a cocentainajove@cocentaina.org, per telèfon al 965 592 795 o per Whatsapp al 699 833 855.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?