Soroll GironaSoroll Girona
Ocio y cultura

Sense notícies de la línia RG1

Es va suspendre amb l'estat d'alarma i la Generalitat encara no diu quan es recuperarà, tot i haver estrenat el nou pont entre Blanes i Malgrat

L'estació de tren de Blanes / ACN

Blanes

L’RG1 és una de les dues potes del servei de Rodalies de Girona per connectar amb Barcelona i està inoperativa des que al març es va decretar el primer estat d'alarma. La línia permet vertebrar des de l'Hospitalet fins a Portbou passant pel Maresme, i tot i recuperar ahir el trànsit entre Blanes i Malgrat, fonts de Renfe guarden silenci sobre la possibilitat de reactivar la línia.

Àngel Canosa, alcalde de Blanes

07:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000013640/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

D'això s'ha queixat l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa. En una entrevista a Ràdio Girona, ha explicat que ell personalment s'ha interessat per la recuperació d'aquest servei i que no li saben donar cap explicació concreta.

L’alcalde també ha lamentat que, després de les obres del nou pont, el desdoblament del carril seguirà molts més anys en un calaix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00