Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

CNSJ

Cap Nen/a Sense Joguina al Camp de Tarragona

Aquest dijous 10 de desembre comença la tercera edició al Camp de Tarragona del Cap Nen/a Sense Joguina. Una iniciativa de SER Catalunya amb la col·laboració de Creu Roja Tarragona i amb la que aquest any es vol recollir el màxim de joguines possibles donada la situació actual de crisi social.

Els punts de recollida al territori són els estudis de Ràdio Reus, al carrer Ample 44, i els que Creu Roja té estipulats a la web www.joguinaeducativa.org

CNSJ

CNSJ / SER Catalunya

Aquest any, més que mai, necessitem la teva col·laboració perquè la nit de Reis tots els infants del Camp de Tarragona tinguin la seva joguina nova a estrenar.

La pandèmia actual ha comportat una crisi social sense precedents i les necessitats han incrementat. És per això que des de Ràdio Reus i Creu Roja Tarragona redoblem els esforços per superar els condicionants imposats per la situació sanitària actual i iniciem la campanya amb l’antelació necessària que demanen els protocols de seguretat sanitària.

Fins el dia 24 de desembre ja pots portar una joguina nova a estrenar, no bèl·lica, no sexista a Ràdio Reus, al Carrer Ample 44 de Reus, de dilluns a divendres de les 9:30hs del matí a les 14hs del migdia.

També es poden dur als punts de recollida que Creu Roja Tarragona té establerts amb diferents tipus de comerços i/o establiments i que podeu trobar a la pàgina web www.joguinaeducativa.org

El 4 de gener, programa especial

Seguint la línia de les edicions anteriors, el Cap Nena/en Sense Joguina culminarà amb un programa especial que aquest any farem des dels mateixos estudis de Ràdio Reus.

El dia 4 de gener de 13 a 14h farem un Soroll Camp de Tarragona amb connexions en diferents punts de casa nostra per saber com es prepara l’arribada dels Reis Mags d’Orient, conversarem amb un grup molt popular de casa nostra i el tancarem sabent el nombre de joguines recollides aquest any.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?