Sociedad

Economia, Clima i Turisme Agroalimentari

Dimecres 16 de desembre, sessió de cloenda del Tercer Fòrum Agroalimentari, en streaming des de Lleida i Brussel·les a www.radiolleida.cat

Lleida

L’esdeveniment anual organitzat per Ràdio Lleida i Inno4Agro arriba a la darrera jornada d’aquesta edició, dedicada al Pacte Verd Europeu.

Des de Brussel·les, Griselda Pastor entrevistarà l’economista, enginyer agrònom i eurodiputat francès Pierre Larrouturou, coautor del llibre “Un pacte Europeu pel Clima. Com Finançar el Green New Deal”.

Des de Lleida, Mercè March dialogarà amb Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Lleida, i Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Amb tots dos, coneixerem les iniciatives institucionals per posar en valor el turisme agroalimentari i gastronòmic a les Terres de Lleida.

Finalment, serà Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del govern de la Generalitat de Catalunya, qui intervindrà per posar punt i final a aquest 3r Fòrum Agroalimentari, celebrat íntegrament on line.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad