Miércoles, 20 de Enero de 2021

Otras localidades

Economia, Clima i Turisme Agroalimentari

Dimecres 16 de desembre, sessió de cloenda del Tercer Fòrum Agroalimentari, en streaming des de Lleida i Brussel·les a www.radiolleida.cat

L’esdeveniment anual organitzat per Ràdio Lleida i Inno4Agro arriba a la darrera jornada d’aquesta edició, dedicada al Pacte Verd Europeu.

Des de Brussel·les, Griselda Pastor entrevistarà l’economista, enginyer agrònom i eurodiputat francès Pierre Larrouturou, coautor del llibre “Un pacte Europeu pel Clima. Com Finançar el Green New Deal”.

Des de Lleida, Mercè March dialogarà amb Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Lleida, i Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Amb tots dos, coneixerem les iniciatives institucionals per posar en valor el turisme agroalimentari i gastronòmic a les Terres de Lleida.

Finalment, serà Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del govern de la Generalitat de Catalunya, qui intervindrà per posar punt i final a aquest 3r Fòrum Agroalimentari, celebrat íntegrament on line.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?