La Graderia
Deportes

Jordi Majó: "M'ha sorprès molt que no sabessin quina és la meva manera de pensar"

Majó, presentat aquest matí com a membre de Sí al futur, ha estat expulsat de la candidatura després que sortissin comentaris a les xarxes socials incompatibles amb els principis del grup que lidera Víctor Font

Jordi Majó: "No entenc que no sabessin la meva manera de pensar"

Jordi Majó: "No entenc que no sabessin la meva manera de pensar"

16:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1607717141200/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquestes són les reflexions més interessants de l’entrevista feta per la Paula Vilaplana a la Graderia del Balcó.

Sobre la rescissió de Sí al futur: "És una mica inexplicable, he parlat cordialment del tema amb Víctor Font, però fa dos mesos i mig que parlem i en cap moment vaig ser jo qui va demanar entrar a la seva junta directiva".

Per què et vas unir amb Font?: "Jo em volia presentar però vaig creure que el millor era unir forces perquè em va agradar molt el seu projecte, vam acordar la meva participació fa un mes".

Has parlat amb Víctor Font després de tot plegat?: "Una o dues hores després del comunicat m'ha trucat en Víctor i m'ha dit que alguns comentaris meus eren incompatibles amb el pensament de la candidatura. M'ha sorprès molt perquè sempre he dit com penso".

Pensament polític: "Jo no estic alineat a cap partit polític, però quan estic a favor o en contra d'alguna cosa ho dic independentment de quin partit ho digui". "Malgrat tot, espero que li vagi bé a en Víctor. Té un bon projecte i és bona persona".

Possibilitat d'una nova candidatura: "No tinc previst crear una nova candidatura malgrat que avui molta gent m'ha escrit dient que ara és el moment. Ara ja és tard”.

Política i Barça: "No havia parlat amb el Víctor Font sobre la ideologia política. Ho hem parlat aquesta tarda i ens hem acusat mutuament de no haver-ne parlat. L'única cosa que Font em va dir va ser que no volia que la política entrés al Barça".

Sobre els missatges a les xarxes socials: "No tots els missatges que han sortit em representen del tot. Pot haver-hi missatges que amb la profunditat del missatge estigui d'acord però no amb els qualificatius. No me n'amago de res, i orgullós. Això no em tomba la meva forma de pensar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00