Domingo, 17 de Enero de 2021

Otras localidades

Sanidad pública

L'Hospital General d'Ontinyent, premi 'Hospital Top 20' a millor gestió hospitalària

Ha aconseguit el guardó en la categoria d'hospitals xicotets per davant d'altres 51 candidats

Entrada a urgències de l'Hospital General d'Ontinyent

Entrada a urgències de l'Hospital General d'Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Durant el matí de hui s’ha fet l’entrega dels premis #HospitalTop20, una gala que en aquesta edició de 2020, a la que es premia el treball de l’any 2019, s’ha hagut de fer de forma telemàtica i on l’hospital d’Ontinyent ha eixit vencedor.

El Top 20 és un programa de referència en l'entorn sanitari espanyol i que resulta útil per a la millora de resultats basat en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, a més de reconèixer les bones pràctiques, reconeixement que s’ha fet al d’Ontinyent durant la jornada de hui.

El premi atorgat a l’Hospital General d’Ontinyent ha sigut el de Premi Top 20 a Gestió Hospitalària Global d'Hospital Públic menut, un guardó que han aconseguit amb la competència d’altres 51 hospitals, fent els 52 totals que optaven a fer-se amb ell.

És el vuitè Premi Top 20 que aconsegueix l’Hospital General d’Ontinyent des de la creació d’aquest reconeixement, un premi que van aconseguir per última vegada a l’any 2015, premiant la llavor de l’hospital en l’any 2014, ja que s’atorguen a any corregut, un premi que reconeix Ángel Llopis el cap de la unitat de documentació i admissió de l’Hospital d’Ontinyent, que al aconseguir un premi global, “mostra que aquest treball ha sigut conjunt de tots els membres de l’hospital”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Aquest reconeixement té una singularitat, i és que l’Hospital General d’Ontinyent ha aconseguit el guardó a la Gestió Hospitalària Global d’Hospital Públic menut, sent precisament l’hospital més menut d’Espanya quant a nombre de llits. Ens contava Ángel Llopis que han aconseguit aquest guardó competint davant hospitals d’entre 150 i 200 llits, i ho ha fet tenint 56.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?