Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

TURISME

Més enllà del concepte de sol i platja

La nova associació hotelera de la demarcació persegueix donar a conèixer tot el territori i fuig del centralisme de la Costa Daurada.

Pla general picat de la nova junta de l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona, amb el president de l'AEHT, Francesc Pintado, i la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé.

Pla general picat de la nova junta de l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona, amb el president de l'AEHT, Francesc Pintado, i la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé. / ACN

La nova associació hotelera de Tarragona vol desmarcar-se del turisme de sol i platja i trencar amb el centralisme de la Costa Daurada. Creuen que és una de les claus per superar la crisi estructural que pateix el sector derivada de la pandèmia.

130 hotels tant de costa com d'interiors i de tots els tipus, rurals de petit format i urbans d'envergadura, formen part de la nova branca de l'Associació d'Empresaris de l'Hosteleria, que tenia des de fa temps els deures pendents de visibilitzar els seus allotjaments. El seu president, Magí Mallorquí, diu que per desestacionalitzar cal ampliar la imatge de la destinació: “volem trencar amb la imatge que tot recau sobre Salou, Cambrils i la Pineda. Tenim el deure de potenciar un altre tipus de turisme”.

Pel que fa a les perspectives de futur, la remuntada augura que no començarà fins que es permeti la mobilitat dins de la demarcació, i que el nou confinament comarcal no servirà per repuntar una demanda que a hores d'ara és gairebé testimonial.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?