Domingo, 17 de Enero de 2021

Otras localidades

Leucemia

Bryan evoluciona favorablement del transplantament

La malaltia està controlada, però li fallen les forces i ha hagut de ser ingressat dos vegades perquè li fallaven les forces

Foto de Bryan mentre va estar a La Fe ingressat

Foto de Bryan mentre va estar a La Fe ingressat / Fina García

Noves notícies sobre el jove ontinyentí Bryan, que recordem està lluitant des de fa uns mesos contra una leucèmia, un cas que hem seguit des de Ràdio Ontinyent i que sembla que de moment va bé gràcies a eixe transplantament que li va fer el seu germà major.

Edison, el pare de Bryan, ens transmetia la seua emoció ja que segons comentava “ens han comentat que el meu fill està molt bé ja que el transplantament va eixir genial”, a pesar d’això ens explicava que “encara està molt baixet en defenses i tenim un llarg camí que recórrer, però tot està eixint molt bé”.

A pesar que la situació està controlada Fina García, la mare de Bryan, ens contava en exclusiva que després de donar-li el alta, el jove va tindre que ser ingressat altres dos vegades en l’hospital a conseqüència del transplantament, però es troba bé.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Així doncs, els metges han descartat que la malaltia haja tornat, però Bryan ha de superar ara eixos efectes secundaris del transplantament i continuar lluitant per deixar enrere el més prompte millor aquest malson.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?