Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

ECONOMIA

Nou ajornament del projecte de Hard Rock

El govern ha autoritzat la compra dels terrenys però la operació no podrà completar-se fins que no hi hagi un nou pla urbanístic, un tràmit que trigarà com a mínim un any

Hard Rock

Hard Rock / ACN

Els alcaldes de Vila-seca i Salou donen per fet el Hard Rock Entertainment World després que el govern hagi autoritzat la compra dels terrenys; Una operació que, això sí, està condicionada a un nou pla urbanístic que trigarà com a mínim un any en ser realitat.

L'acord de govern ha refermat la convicció dels batlles de la zona, Pere Segura i Pere Granados: asseguren que hi haurà finalment complex d'oci però caldrà esperar fins que el govern desllorigui l'embolic urbanístic provocat per la recent suspensió judicial.

Hard Rock no vol comprar sense la certesa de poder tirar endavant el projecte: primer cal un nou Pla Director Urbanístic i després l'INCASOL comprarà a La Caixa els terrenys per vendre'ls a Hard Rock, en un únic pagament.

L’escull judicial

El TSJC va tombar al setembre un sector del pla urbanístic del Hard Rock pel risc que suposa la proximitat de la indústria química. El conseller de Territori, Damià Calvet, assegura que els canvis són còmodes però que les obres no començaran fins el 2022.

Alguns dels propietaris originals d'aquests terrenys, expropiats als anys 80 per construi Port Aventura, han plantejat demandes judicials per cobrar més diners d'una expropiació que no té ara l'objectiu original. Calvet assegura que Hard Rock subscriurà una pòlissa per cobrir aquestes despeses si les sentències judicials donen la raó als antics propietaris.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?