Domingo, 17 de Enero de 2021

Otras localidades

PP

El PP adjunta quatre esmenes sobre La Vall d'Albaida als pressupostos de la Generalitat

Felipe Carrasco explica que de realitzar de les esmenes significaria complir amb les promeses fetes

Felipe Carraco, Mercedes Pastor i Paco Calatayud

Felipe Carraco, Mercedes Pastor i Paco Calatayud / Ràdio Ontinyent

Felipe Carrasco, diputat del PP a les Corts va estar en Ontinyent per explicar el seu malestar amb el govern del botànic i per anunciar les esmenes que des dels populars autonòmics han realitzat als pressupostos per a 2021 de la Generalitat Valenciana, els quals considera, amb paraules textuals, que “són una burla per a La Vall d’Albaida”.

Les esmenes més importants, detalla Carrasco, són 4, a pesar que també denunciava que s’havia abandonat als pobles més menuts de La Vall i que no anava a actuar-se ni als centres de salut ni als col·legis com s’havia promès.

La primera d’elles és la petició de finalització de la CV_60 que vertebra La Safor i La Vall d’Albaida i que, segons explica “el Conseller Arcadi España s’havia compromès a fer-la, però sols està inclosa als pressupostos, el que considerem una burla”.

També l’accés de Bellús a la N-340, una carretera que explica Carrasco “no es cansen d’incloure-la sempre als pressupostos, però no l’executen mai”. Un casi similar explica que passa amb la ronda sud-est de Llutxent.

Però sens dubte l’esmena més destacada que demanen els populars és la del Palau de Justícia, comenta que la Consellera de Justícia Gabriela Bravo es va comprometre a posar-los en marxa i Felipe Carrasco comentava que "per al 2021 sols s'ha pressupostat un 1% del cost total de l'obra d'eixos nous jutjats a Ontinyent que tindran la seu a l'antiga fàbrica de Bernabeu.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Finalitzava lamentant que no s’estiguen complint eixes promeses de la Generalitat a la comarca a qui convidava a "acceptar les esmenes del Partit Popular, ja que així complirieu les promeses realitzades als veïns de La Vall d'Albaida".

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?