Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Els contagis es disparen al Camp de Tarragona

A la demarcació està passant exactament el contrari que durant el confinament més dur de la primavera passada: a la primera onada les dades eren més bones que la mitjana catalana i ara és a la inversa

Realització d'una prova PCR.

Realització d'una prova PCR. / ACN

Els indicadors epidemiològics al Camp de Tarragona es disparen: cada 100 contagiats escampen el virus entre 143 persones més, 20 punts per sobre de la mitjana catalana.

Les dades són especialment preocupants a la comarca del Tarragonès, però pràcticament a tot arreu les dades són pitjors que al conjunt del territori. A Vila-seca cada 100 contagiats escampen el virus entre 335 persones més, una xifra que multiplica gairebé per tres la mitjana catalana; A Salou són 285 i més de 160 a Tarragona ciutat. Juntament amb Valls, són les ciutats amb el pitjor índex de transmissió avui, unes xifres que han empitjorat progressivament els darrers tres dies.

A Reus, a Calafell o al Vendrell les xifres són clarament pitjors que al conjunt de Catalunya. També al Priorat, on avui el risc de rebrot supera el que tenia Reus o Tortosa quan la Generalitat va ordenar cribratges massius. Només se salva la Conca de Barberà, amb els valors de llarg per sota dels llindars de risc. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?