Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

En falten 8

El Girona aprova un pressupost 12 milions inferior al de l'any anterior i preveu pèrdues per valor de 8 milions que intentarà eixugar.

Montilivi.

Montilivi. / Imatge: Girona FC

Les conseqüències de no pujar a Primera no només son esportives. La Junta General del Girona FC va aprovar un pressupost de 23'8 milions d'euros per a l'exercici 2020/21 desquadrat per gairebé 8 milions d'euros.

Tot i la pandèmia, que va obligar a tornar diners als abonats i a negociar una rebaixa de sou dels treballadors del club, l'exercici 2019/20 es va tancar sense pèrdues però l'escenari actual, sense els 10'4 milions que es van rebre en concepte d'ajudes al descens, la caiguda dels ingressos televisius i la impossibilitat de tenir públic als partits, fa que els gestors del club hagin de buscar la manera per trobar aquests diners.

La intenció és eixugar aquest diferencial de quasi 8 milions d'euros amb una ampliació de capital, la venda de jugadors i lligar nous acords de patrocini que, segons el club, s'estan negociant.

Sigui com sigui, el nou escenari és força més magre que el de la temporada anterior, en la que el pressupost va fregar els 36 milions d'euros, i podria empitjorar si no s'aconsegueix portar gent als estadis perquè als ingressos d'aquesta temporada s'hi permet comptabilitzar un 55% del que es considera 'dia de partit'.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?