Deportes

Els precandidats recullen les butlletes de les signatures

Tenen fins el dia 11 de gener per aconseguir les 2.257 signatures necessàries per convertir-se en candidats. Ens apropa la darrera des del Camp Nou Adrià Soldevila.

Els precandidats recullen les butlletes de les signatures

Els precandidats recullen les butlletes de les signatures

04:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1608734062401/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí els precandidats a les eleccions del Barça han recollit les butlletes de les signatures. En total necessitaran reunir un mínim de 2.257 signatures per acabar convertint-se en candidats a la presidència del FC Barcelona. De tot plegat n'hem parlat amb l'Adrià Soldevila, qui també ens ha apropat les sensacions de tots aquests precandidats.

El més matiner en arribar al Camp Nou ha estat Víctor Font, el darrer ha estat Lluís Fernández Alà. En el cas de Joan Laporta i Toni Freixa, han estat d'altres persones de la seva precandidatura les que han recollit les butlletes.

Les xifres

Els precandidats tenen fins l'11 de gener per recollir les signatures necessàries. Aquesta és la xifra de butlletes sol·licitades:

Joan Laporta: 60mil

Víctor Font: 42mil

Agustí Benedito: 35mil

Xavi Vilajoana: 30mil

Jordi Farré: 30mil

Emili Rousaud: 25mil

Toni Freixa: 25mil

Lluís Fernández Alà: 15mil

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00