Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

El Ripollès i la Cerdanya parlen de "suïcidi col·lectiu" pel confinament del Govern

L'efecte en cadena pel tancament de la Cerdanya i del Ripollès s'ha fet sentir fins a la Costa Brava

Empresaris del Ripollès concentrats en contra de les mesures

Empresaris del Ripollès concentrats en contra de les mesures / Estefania Escolà (ACN)

Estava prevista una bona campanya de Nadal amb els hotels fins la bandera -complint amb totes les restriccions, això sí- i els restaurants amb reserves per cada dia. I les mesures els han agafat per sorpresa.

El president de l'associació d'hostaleria del Ripollès, Fran Barroso, preveu que hi haurà negocis que no aixecaran el cap. Reclama solucions a la Generalitat.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Els empresaris lamenten, a més, que hi hagi actituds tan poc solidàries com la que ha explicat el propietari de la Fonda Prat de Puigcerda. Xavier Jimenez diu que des d'aquesta setmana, amb el confinament perimetral, hi havia qui feia falses reserves a hotels per poder tenir un document que acredités on anaven si els parava la policia.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El sector turístic reclama a la generalitat que els expliqui amb claredat quines compensacions rebran per les pèrdues que acumularan aquests dies, tenint en compte a més que ja venien d'uns mesos molt dolents.

Efecte en cadena

L’efecte en cadena pel tancament de la Cerdanya i del Ripollès s’ha fet sentir fins a la Costa Brava, on no paren de rebre cancel·lacions. I a Girona ciutat, en les últimes hores, s'han anul·lat tres mil reserves d’hotels i restaurants.

El gerent del grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, parla d’una setmana d’anul·lacions constants i lamenta que també han fallat els turistes francesos.

A Girona, en les últimes hores s'han cancel·lat tres mil reserves d’hotels i restaurants. El president de l'associació d'hostaleria, Josep Carreras, lamenta que ara estan patint els efectes del pont de la Puríssima, i que la Generalitat ha fallat en les seves previsions de la pandèmia.

No poder oferir sopars de Nadal i de Cap d’Any és un dels motius de moltes de les cancel·lacions l’única expectativa, diuen, són els dinars de Sant Esteve de persones de segones residències.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?