Deportes

Laia Sanz al QTJ: "La malaltia va ser un infern, però ara estic contenta d'estar preparada per un nou Dakar"

Laia Sanz al 'Què t'hi Jugues!': "La malaltia ha estat un infern, és l'any de la meva vida que menys m'he pujat a la moto"

Laia Sanz al 'Què t'hi Jugues!': "La malaltia ha estat un infern, és l'any de la meva vida que menys m'he pujat a la moto"

16:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1608820321972/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Laia Sanz ha participat ja en 10 ocasions al Dakar i en totes les edicions ha tornat com a campiona de la disciplina femenina. La mateixa Laia Sanz ens ha explicat les dificultats d'acabar aquest tipus de curses i també ens ha donat detalls de com arriba al Dakar 2021, tot plegat després d'un any on ha patit la malaltia del Lyme i on gairebé no s'ha pogut pujar a la moto.

 La dificultat del Dakar

"Sempre dic que acabar un Dakar és molt complicat. Pot ser semblar fàcil perquè els he acabat tots, però és quelcom estrany, la majoria de gent que ha anat moltes vegades té un 50% d'efectivitat. L'objectiu torna a ser acabar la cursa".

S'ha recuperat de la malaltia de Lyme, provocada per la picadura d'una paparra...

"És una malaltia difícil de diagnosticar, va ser un infern amb símptomes com el mal de cap, el cansament, ganglis inflats, dolor muscular... Em vaig espantar".

"Ara estic contenta, a més amb això del Covid tampoc sabien si hi hauria Dakar. Però puc estar molt contenta d'estar preparada de marxar cap allà".

Com serà aquesta edició?

"Serà un Dakar diferent del de l'any passat, que va ser molt ràpid. Serà amb més navegació, una mica més lent i tècnic"

"Si vaig veient que vaig aguantant, segurament anímicament estaré molt millor".

Experiència a l'Aràbia Saudita

"Un cop allà ja no saps on ets, no puc tenir una opinió realista de l'Aràbia, però la nostra presència segur que pot ajudar. L'esport sempre pot ajudar, podem ajudar a canviar la mentalitat i mostrar que les dones som capaces de fer moltes coses".

Et veus guanyant la general de motos?

"En aquest sentit jo sóc realista i no veig possible guanyar el Dakar en motos".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00