Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Un jutjat de Girona condemna la Generalitat a indemnitzar amb 2 mil euros un mosso d'esquadra

La sentència diu que es va vulnerar el dret a la vida i a la integritat física perquè sent una persona de risc va estar exposat a la covid19

Control de trànsit / ACN

Girona

Segons la sentència del jutjat contenciós administratiu de Girona, el 18 de març el departament d’interior va enviar un comunicat a tots els agents on demanava que el personal que tingués patologies prèvies o que es considerés de risc avisés a recursos humans. Aquest agent de trànsit dels mossos va presentar informes mèdics que constaten que és asmàtic i pateix insuficiència renal crònica. Tot i haver-ho comunicat de forma reiterada, recursos humans no li va donar la baixa i entre el 19 i el 27 de març va continuar treballant i patrullant, segons la sentència, amb una evident exposició de risc derivada del contagi de la covid.

Per això, el jutjat contenciós administratiu de Girona obliga a indemnitzar l’agent amb 2 mil euros per haver vulnerat el dret a la vida i a la seva integritat física. La sentència es pot recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00