Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

Un jutjat de Girona condemna la Generalitat a indemnitzar amb 2 mil euros un mosso d'esquadra

La sentència diu que es va vulnerar el dret a la vida i a la integritat física perquè sent una persona de risc va estar exposat a la covid19

Control de trànsit

Control de trànsit / ACN

Segons la sentència del jutjat contenciós administratiu de Girona, el 18 de març el departament d’interior va enviar un comunicat a tots els agents on demanava que el personal que tingués patologies prèvies o que es considerés de risc avisés a recursos humans. Aquest agent de trànsit dels mossos va presentar informes mèdics que constaten que és asmàtic i pateix insuficiència renal crònica. Tot i haver-ho comunicat de forma reiterada, recursos humans no li va donar la baixa i entre el 19 i el 27 de març va continuar treballant i patrullant, segons la sentència, amb una evident exposició de risc derivada del contagi de la covid.

Per això, el jutjat contenciós administratiu de Girona obliga a indemnitzar l’agent amb 2 mil euros per haver vulnerat el dret a la vida i a la seva integritat física. La sentència es pot recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?