Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Seqüeles pel confinament i les restriccions

Les restriccions i no poder sortir de les residències provocarà seqüeles a persones amb discapacitat o problemes de salut mental

Ho alerta la Fundació Support que reclama que aquestes persones puguin recuperar la interacció social mantenint totes les mesures de seguretat.

Una usuària de la fundació Support / Fundació Support

Girona

Support diu que 10 mesos després de l’inici de la pandèmia hi ha moltes persones amb discapacitat que no han recuperat la relació amb el seu entorn. El president de la fundació, Josep Maria Solé, diu que en persones que en una situació normal ja els costa relacionar-se la pandèmia, el confinament, les restriccions i la por a contagiar-se pot provocar afectacions i seqüeles greus.

Josep Maria Solé, president de la fundació Support

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000014052/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Solé afegeix que el tancament amb pany i clau de les residències de gent gran i de persones amb discapacitat durant els confinaments ha de fer reflexionar el model residencial i de finançament dels centres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00