Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Benigànim registra un dels majors brots de casos de covid-19 i decreta mesures excepcionals

L'actualització de Conselleria de Sanitat de fa uns minuts publica un brot de 10 afectats al municipi i un total de 64 positius i 63 proves PCR a l'espera de resultat

Foto d'arxiu del centre de salut de Benigànim

Foto d'arxiu del centre de salut de Benigànim / Ajuntament de Benigànim

Les males notícies respecte a la covid-19 continuen amuntonant-se i és que després de les desgarradores xifres d'afecció que publicavem ahir, hui hi ha una nova mala noticia en forma de brot i de creixement dels casos a Benigànim.

Conselleria de Sanitat ha publicat fa uns minuts, com cada dia, els nous casos, morts, altes, brots, etc. Un d'eixos 'etc.,' són els brots de contagis que diàriament es publiquen i que després d'unes setmanes de donar tregua a la comarca, aquesta està sent molt dolenta.

En l'actualització de hui, 30 de desembre, s'ha decretat a Benigànim el tercer focus amb més contagis de tota La Vall d'Albaida amb un total de 10 casos i tenint un origen social. Unes notícies dolentes a un dia de cap d'any.

Aquest brot se suma als casos anteriors i segons ha publicat l'Ajuntament a les seues xarxes socials, hi ha actualment 64 casos positius i 63 proves PCR a l'espera de resultat, pel que la xifra podria creixer més encara.

Davant d'aquesta situació, des del Consistori han decidit aplicar mesures extraordinàries: suspendre totes les activitats lúdiques i culturals de caràcter municipal programades en espais tancats; ordenar el tancament temporal de les instal·lacions esportives cobertes municipals a excepció de l'activitat federada, que únicament podrà celebrar-se a porta tancada i utilitzar les dutxes amb un terç de l’aforament, però en canvi quedaran obertes les instal·lacions a l’aire lliure, podent-se realitzar esport sense assistència de públic i sense utilitzar els vestuaris.

A més també s’han suspès les autoritzacions i cessions d’espais municipals i l’Ajuntament de Benigànim sols atendrà mitjançant cita prèvia. La Biblioteca Municipal regularà l’assistència de públic mitjançant el servei de cita prèvia.

Aquestes mesures s’estableixen des de hui, 30 de desembre, fins a l’11 de gener, tots dos inclosos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?