Sociedad

Cinta Pascual (ACRA): "Les residències estem esperançades i emocionades. Necessitem la vacuna"

La presidenta de la patronal de residències adverteix que estan "començant a notar després de Nadal que hi ha més infeccions"

ENTREVISTA Cinta Pascual (Patronal Residències ACRA) "Les residències estem esperançades i emocionades. Necessitem la vacuna"

ENTREVISTA Cinta Pascual (Patronal Residències ACRA) "Les residències estem esperançades i emocionades. Necessitem la vacuna"

09:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1609314037211/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La presidenta de l'Associació catalana de recursos assistencials (ACRA) ha destacat, en una entrevista a l’Aquí Cuní, la importància de la vacuna per als centres de gent gran: "Les residències estem esperançades i emocionades. Necessitem la vacuna"

Cinta Pascual ha destacat però que “encara ens falta informació sobre la campanya de vacunació. Avui tenim una reunió a les quatre de la tarda per tenir més informació. Espero que avui s'estigui vacunant i demà sigui més extens. Hi ha hagut un problema logístic però ho sabem pels mitjans de comunicació i no sabem més.”

La responsable de la patronal de residències s’ha mostrat molt preocupada davant les xifres de rebrot i de contagi: “Estem començant a notar després de Nadal que hi ha més infeccions. Ens neguiteja el Cap d'Any. No podem permetre més, hem de ser prudents. Estem tots tensionats després de tants mesos de lluita”

Passcual ha reconegut, de totes maneres que “les residències estem millor que la població en general tenim menys contagis que a fora. Tenim por a la tercera onada. Les dades són molt clares. La mortalitat amb gent de 87 anys a tota Europa és la que és, 29,7 per cent”

La presidenta d’ACRA ha apuntat que el retard de dos dies en la vacunació també ha tingut un aspecte positiu: “Amb aquest parell de dies s'han aconseguit més signatures de consentiment del personal sociosanitari per vacunar-se. Sento orgull del nostre sector. Hem patit molt i se'ns ha criticat molt. És gent molt professional que està al capdavant de la vacunació. També és cert que molta gent no ha vist la COVID de prop com nosaltres”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00