Viernes, 22 de Enero de 2021

Otras localidades

Cap Nen Sense Joguina

La campanya Cap Nen Sense Joguina recull 3.539 joguines a les comarques tarragonines

La recollida de Ràdio Reus-SER Tarragona ha tornat a batre rècords, superant en més d'un miler la xifra aconseguida l'any passat.

La campanya Cap Nen Sense Joguina de SER Catalunya, que vetlla perquè tots els infants tinguin joguines noves el dia de Reis, ha aconseguit 3.539 joguines gràcies a la solidaritat dels habitants del Camp de Tarragona. Ràdio Reus-SER Tarragona ha emès un programa especial d’una hora en directe, en el transcurs del qual s’ha donat a conèixer la xifra total a favor de Creu Roja Joventut, que les classificarà i entregarà als Reis d’Orient perquè les puguin repartir.

L’espai, d’una hora de durada, s’ha pogut escoltar per la ràdio i també seguir per primera vegada en format audiovisual in streaming a través de les pàgines web de l’emissora, www.sertarragona.cat i www.radioreus.cat.

Aquest any, en el que la crisi econòmica derivada de la Covid-19 ha duplicat la demanda, la recollida de Ràdio-Reus SER Tarragona ha tornat a trencar límits i ha superat en més d’un miler la xifra aconseguida l’any passat, que va ser de 2.366.

Durant el programa, les persones guanyadores del concurs d’Instagram per haver fet difusió del CNSJ, han pogut conversar amb el cantant de Buhos Guillem Soler i també amb Miki Núñez. També s’han fet tres connexions a l’exterior: la primera ha estat per visitar l’espai on Creu Roja emmagatzema les joguines, mentre que la segona i la tercera han estat carregades de la màgia impregnada al Campament dels Reis d’Orient de Reus i al Magatzem Reial de Tarragona.

Un programa que ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Reus, el patrocini de Toyota Autoforum i la col·laboració d’ El tomb de Reus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?