Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Deportes

Noves restriccions Covid al món de l'esport a Catalunya

Mesures anunciades pel Govern aquest dilluns i que entraran en vigor a partir del 7 de gener.

Noves restriccions Covid al món de l'esport a Catalunya

Noves restriccions Covid al món de l'esport a Catalunya

01:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1609770036499/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Govern ha anunciat noves mesures de contenció de la pandèmia i aquestes mesures afecten directament al món de l'esport al territori català. Dins aquestes noves restriccions en trobem la de la limitació de mobilitat al perímetre municipal de dilluns a diumenge: un confinament municipal que no permetrà desplaçar-se a la gran majoria d'esportistes a moltes instal·lacions esportives.

A més, a partir del 7 gener i per 10 dies només es permetrà la pràctica de l'esport a l'aire lliure i es tancaran els gimnasos.

A tot això, s'aturen els entrenaments i competicions en pavellons, però aquesta mesura no afecta a competicions nacionals, internacionals o professionals.

Segons ha explicat Jordi Martí al 'Què t'hi Jugues!', "aquesta ha estat una decisió unilateral de Departament de Salut i s'ha fet contra el criteri del Secretaria General de l'Esport". Apunta també que "a hores d'ara totes les Federacions esportives estan reordenant la planificació de les competicions".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00