Jueves, 21 de Enero de 2021

Otras localidades

Recepcionada l'obra de Neteja en la zona de la Partida El Plà en Crevillent

Recepción de obras

Recepción de obras / Ajuntament de Crevillent

Hui ha tingut lloc, la signatura de l'acta de recepció de les obres dutes a terme per l'Excma. Diputació d'Alacant, en la partida El Plà. Obres de restauració de zones degradades per abocaments incontrolats en la C/ San Isidro. Per a la signatura d'aquest acta, s'han desplaçat tres tècnics de la Diputació, el contractista de les obres, el Diputat de Medi Ambient, Miguel Ángel Sánchez, la regidora de Medi Ambient, Estefanía Salinas Peral, i l'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva.

En aquest acte, s'ha remarcat la importància de la col·laboració entre les diferents administracions, per al bon funcionament dels projectes duts a terme.

En paraules de l'alcalde, ha agraït la línia de subvencions que Diputació concedeix anualment als municipis, per a l'execució d'aquests treballs. També ha incidit en la importància del manteniment i conservació d'aquesta zona per part de tots els veïns i veïnes de Crevillent. Sense el correcte ús dels contenidors allí situats pels veïns, de res servirà el treball realitzat tan satisfactòriament.

José Manuel Penalva ha manifestat que, col·laborem amb totes les administracions pel mateix objectiu, les sol·licituds d'aquest ajuntament a la diputació tenen l'assessorament dels agents forestals de la localitat, que són tècnics de la conselleria. En breu es reforçarà amb contenidors i una nova senyalització en col·laboració amb la regidoria de serveis públics

El Diputat Provincial de Medi ambient, Miguel Ángel Sánchez, destaca la importància d'aquesta actuació, així com les realitzades des de l'organisme provincial en la nostra localitat en matèria de medi ambient. De la mateixa forma, Sánchez fa una crida a la responsabilitat, demanant a la ciutadania col·laboració per a detectar i informar de les conductes incívicas per part d'alguns, que posen en risc el nostre entorn natural i urbà, i per extensió a la salut. "És de summa importància que tots siguem partícips en el respecte i cura del nostre medi ambient i col·laborem amb les administracions perquè les actuacions desenvolupades en aquest sentit, com la que hui informem, no queden en sac trencat." Indica Sánchez.

D'altra banda, el Diputat de Medi Ambient ha ressaltat que actuacions com la recuperació de l'entorn de San Isidro, suposen una important inversió econòmica i ús de mitjans per a les administracions. "Diners i recursos que se sufraguen dels nostres impostos i per tant cal respectar i mantindre".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?