Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
Novetats a escena

Què podrem veure al Teatre Calderón d'Alcoi els propers mesos si el coronavirus ho permet?

Raül Llopis i Miquel Santamaría presenten les activitats previstes fins abril a la sala cultural i a l'IVAM CADA Alcoi i que dependrà de l'evolució de la pandèmia

Tragaluz (08/01/2021)

Tragaluz (08/01/2021)

34:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1610124656_711476/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, des de fa mesos, treballa en la creació de la programació cultural per al Teatre Calderón i a l’escenari de l’IVAM CADA per al primer quadrimestre de 2021.

Un cartel configurat per teatre, música o dansa, entre d’altres, i que ens han presentat en Tragaluz Raül Llopis, regidor de Cultura, i Miquel Santamaría, tècnic de Cultura.

Una programació que està a expenses de l’evolució de la pandèmia. I com a mostra, les activitats que estaven previstes per a l’inici d’aquest mes i que es van ajornar a altra data pel tancament del Calderón, a causa de les noves restriccions per la COVID-19.

Sobre el tancament dels espais culturals a la ciutat, decretats a finals de desembre per l’Ajuntament, també fa referència el regidor en l’entrevista al primer Tragaluz del 2021 i dona un avanç de dos propostes expositives per a la tercera planta de l'IVAM CADA per a aquest any.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00