Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

Novetats a escena

Què podrem veure al Teatre Calderón d'Alcoi els propers mesos si el coronavirus ho permet?

Raül Llopis i Miquel Santamaría presenten les activitats previstes fins abril a la sala cultural i a l'IVAM CADA Alcoi i que dependrà de l'evolució de la pandèmia

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, des de fa mesos, treballa en la creació de la programació cultural per al Teatre Calderón i a l’escenari de l’IVAM CADA per al primer quadrimestre de 2021.

Un cartel configurat per teatre, música o dansa, entre d’altres, i que ens han presentat en Tragaluz Raül Llopis, regidor de Cultura, i Miquel Santamaría, tècnic de Cultura.

Una programació que està a expenses de l’evolució de la pandèmia. I com a mostra, les activitats que estaven previstes per a l’inici d’aquest mes i que es van ajornar a altra data pel tancament del Calderón, a causa de les noves restriccions per la COVID-19.

Sobre el tancament dels espais culturals a la ciutat, decretats a finals de desembre per l’Ajuntament, també fa referència el regidor en l’entrevista al primer Tragaluz del 2021 i dona un avanç de dos propostes expositives per a la tercera planta de l'IVAM CADA per a aquest any.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?