Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

Milloren les dades de la Covid però la pandèmia segueix fora de control

El nombre d'ingressats per Covid als hospitals gironins se segueix enfilant i ja torna a estar a nivells de mitjans de novembre

La preparació d'una vacuna

La preparació d'una vacuna / Reuters (REUTERS)

Des del 18 de novembre que no hi havia tants ingressats als hospitals gironins. A més, des del mes d’octubre que el nombre de llits ocupats per malalts de Coronavirus no baixa de 200.

Una tensió hospitalària que existeix mentre se segueixen detectant nous casos. La setmana passada n’hi va haver a l’entorn de 2.000 a les comarques de Girona. Són menys que la setmana anterior però la propagació de l’epidèmia segueix fora de control.

Per aquest motiu, la coordinadora de l'equip de vacunació a la Regió Sanitària Girona Nord, Ruth Martín, demana no abaixar la guàrdia.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La setmana passada es van vacunar 1.800 persones, xifra calcada a la setmana anterior. La setmana passada 47 persones van morir per Coronavirus a les comarques de Girona.

I pel què fa a zones amb més influència, la Cerdanya i el Ripollès segueixen sent les de pitjors dades malgrat el confinament comarcal que es va aplicar a les portes del Nadal.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?