Lunes, 18 de Enero de 2021

Otras localidades

Un brindis per tornar a viure com abans

Ezequiel Moltó, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’any 2021 ha començat amb molta força informativa. Els efectes devastadors de la tercera onada de la Covid quedaren eclipsats per l’assalt dels seguidors de Trump al Capítol, i ara per la gran nevada de Filomena.

Però la pandèmia avança sense pietat. Ja fa setmanes que obrim les xarxes socials i trobes missatges d’amics que han perdut un familiar con a conseqüència del coronavirus, parles per telèfon i te informen d’un positiu o d’algun conegut que està aïllat. Les xifres de contagis es disparen, els hospitals comencen a saturar-se i la gent es qüestiona si les mesures que s’estan aplicant son efectives. També és veritat que alguns no fan cas, cada cap de setmana es tanquen bars per incomplir la normativa o es desmantellen festes il·legals a cases particulars. Alguns sembla que renuncien a la seva responsabilitat individual, sense pensar en el greu perill que corren les persones del seu entorn.

I davant aquest panorama la classe política continua instal·lada amb la bronca constant i la crítica permanent, sense aportar idees i solucions a la actual situació. La gent està cansada i farta de l’espectacle polític al que estem sotmesos.

Ara per fi tenim la vacuna que dona esperança, però això també es converteix en motiu de lluita política. Com es possible que unes comunitats avancen més que altres? Com no estan vacunant molt més de pressa? Per què no aprofiten el sistema privat de salut per vacunar?... Espere que aquestes preguntes prompte ja no me les plantejar perquè estigam tots vacunats i que la pandèmia siga un malson que va durar sols un any. I brinde en aquest nou anys perquè aviat tornem a abraçar a la gent que estimen, recuperem les festes, els carrers s’ompliguen de gent i pugem recobrar les bones costums com abans. Que així siga.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?