Sociedad

Un brindis per tornar a viure com abans

Ezequiel Moltó, periodista

La Columna (12/01/2021) Ezequiel Moltó, periodista

La Columna (12/01/2021) Ezequiel Moltó, periodista

01:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1610447240_197550/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’any 2021 ha començat amb molta força informativa. Els efectes devastadors de la tercera onada de la Covid quedaren eclipsats per l’assalt dels seguidors de Trump al Capítol, i ara per la gran nevada de Filomena.

Però la pandèmia avança sense pietat. Ja fa setmanes que obrim les xarxes socials i trobes missatges d’amics que han perdut un familiar con a conseqüència del coronavirus, parles per telèfon i te informen d’un positiu o d’algun conegut que està aïllat. Les xifres de contagis es disparen, els hospitals comencen a saturar-se i la gent es qüestiona si les mesures que s’estan aplicant son efectives. També és veritat que alguns no fan cas, cada cap de setmana es tanquen bars per incomplir la normativa o es desmantellen festes il·legals a cases particulars. Alguns sembla que renuncien a la seva responsabilitat individual, sense pensar en el greu perill que corren les persones del seu entorn.

I davant aquest panorama la classe política continua instal·lada amb la bronca constant i la crítica permanent, sense aportar idees i solucions a la actual situació. La gent està cansada i farta de l’espectacle polític al que estem sotmesos.

Ara per fi tenim la vacuna que dona esperança, però això també es converteix en motiu de lluita política. Com es possible que unes comunitats avancen més que altres? Com no estan vacunant molt més de pressa? Per què no aprofiten el sistema privat de salut per vacunar?... Espere que aquestes preguntes prompte ja no me les plantejar perquè estigam tots vacunats i que la pandèmia siga un malson que va durar sols un any. I brinde en aquest nou anys perquè aviat tornem a abraçar a la gent que estimen, recuperem les festes, els carrers s’ompliguen de gent i pugem recobrar les bones costums com abans. Que així siga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00