Sociedad
Voleibol femenino

Un positiu per Covid obliga a ajornar el proper partit de l'Avarca de Menorca

L'equip havia de jugar dissabte a casa contra el CV Madrid

Un positiu dins l'equip obliga a ajornar el proper partit de l'Avarca. / CV CIUTADELLA

Mahón

El retorn de l'Avarca de Menorca a la Lliga Iberdrola de voleibol femení s'ajorna. La Junta directiva del club ha notificat aquest dilluns capvespre un positiu per Covid en el primer equip. Segons el protocol de seguretat de la Reial Federació Espanyola de Voleibol, s’ha de suspendre el partit que estava previst per aquest dissabte al pavelló de Ciutadella i que havia d'enfrontar a les menorquinistes amb el CV Madrid. Aquest havia de ser el primer partit de les de Bep Llorens després de l'aturada nadalenca.

Des del Club Volei Ciutadella s'indica que la persona afectada només pateix petites molèsties i que el partit contra el Madrid es disputarà en una data lliure encara per designar.

La resta de la plantilla del primer equip ha de passar ara controls PCR per constatar si hi ha alguna altra persona contagiada.

Cal recordar que, fins ara, l’únic equip menorquí que tenia un partit ajornat per la Covid és l’At. Villacarlos de futbol de divisió d’honor juvenil. Es tracta del matx que els ha d’enfrontar amb el FC Barcelona a la ciutat esportiva Joan Gàmper. El partit es va ajornar al seu dia per positius a l’equip menorquí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00