Viernes, 22 de Enero de 2021

Otras localidades

Energía eléctrica

856.000 euros per a la millora de l'eficiència energètica

El Consorci de residus i energia canvia l'enllumenat públic de bona part de les urbanitzacions per estalviar un 60% en electricitat

El Consorci de residus i energies vol estalviar en la despesa elèctrica a les urbanitzacions.

El Consorci de residus i energies vol estalviar en la despesa elèctrica a les urbanitzacions. / CIMe.

El Consorci de residus inverteix 856.000 euros en millores deficiència energètica a les urbanizatcions de Menorca posant llums LED a la xarxa d'enllumenat públic.

Durant l’any 2020 el Consorci de residus i energia de Menorca ha renovat les instal·lacions d’enllumenat públic de les urbanitzacions de Punta Prima i s’Algar a Sant Lluís; la de Son Vilar as Castell, les de Son Parc i Coves Noves as Mercadal i la de Sant Tomàs as Migjorn Gran. La inversió ha estat de 280.000 euros. L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’eficiència energètica i disminuir la contaminació lumínica per complir amb el reglament de protecció del medi nocturn de Menorca.

Es tracta de la primera fase dels projectes de millora d’enllumenat en urbanitzacions que es duran a terme en tots els municipis de Menorca. Les cinc actuacions incloses en aquesta primera fase, contemplen la substitució de làmpades de descàrrega per tecnologia LED, fet que permetrà un estalvi directe del consum elèctric proper al 60%, i que repercutirà en la reducció de la factura elèctrica dels ajuntaments.

De cara al 2021 està prevista una segona fase dels projectes de millora d’enllumenat en urbanitzacions, pendent de licitació, a Cala en Porter a Alaior, Cala en Blanes a Ciutadella, Cala Galdana a Ferreries, Es Grau i sa Mesquida a Maó. La inversió prevista en aquesta segona fase és de 576.000 euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?