Lunes, 01 de Marzo de 2021

Otras localidades

S'ajornaran les eleccions a la presidència del Barça?

Joan Laporta i Víctor Font tenen dues postures força allunyades, les hem escoltat al 'Què t'hi Jugues', on també Sique Rodríguez ha apuntat que té la sensació que s'acabaran ajornant els comicis.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

És la gran pregunta que es fan tots els socis i sòcies i que també està en boca dels 4 aspirants a presidir el Club: Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa i Emili Rousaud. Avui en dos actes diferents hem pogut escoltar els punts de vista de Joan Laporta i Víctor Font. Dos actes diferents i dos punts de vista molt distanciats. A tot això, Sique Rodríguez també ha deixat entreveure que, veient els darrers moviments, creu que "les eleccions al Barça s'acabaran postposant" més enllà del 24 de gener.

 

Joan Laporta, en contra de l'ajornament

En un acte electoral aquest mateix matí Laporta ha fet referència a la possibilitat d'ajornar les eleccions: "Hi haurà 12 hores de votació, si es vol votar en 2-3 dies també es podria fer. S'ha de fer el possible per fomentar participació i es pot fer amb totes les garanties". A més, també ha volgut fer una comparativa amb les eleccions al Parlament: "No té res a veure unes eleccions al Barça amb unes a la Generalitat".

 

Víctor Font, preocupat per les condicions

"Que tots els socis i sòcies que vulguin votar ho puguin fer de forma segura està per sobre de tenir una nova Junta Directiva". Aquest és el punt de vista d'un Víctor Font que també ha assegurat que "si el club no fa res perquè es pugui votar de manera diferent a com està planificat, no es poden celebrar les eleccions". Font també ha explicat que hi ha un alt percentatge de massa social del club que forma part d'un segment de risc (60 o més anys d'edat) i que des de la candidatura s'estant rebent molts imputs de preocupació: "Molts d'ells estan espantats i prefereixen no desplaçar-se per votar".

 

Marc Duch al 'Què t'hi Jugues!'

Avui la candidatura de Víctor Font presentava el seu projecte social, on un dels caps visibles és Marc Duch, qui hem pogut escoltar al tram final del programa. En paraules al 'Què t'hi Jugues!', Duch ha parlat sobre la decisió d'incorporar-se al projecte de 'Sí al futur': "El projecte és d'una magnitud molt il·lusionant. Per què he canviat d'opinió? Per la confiança que m'ha transmès Víctor Font i el seu projecte. La proposta és molt bona i també il·lusiona poder ajudar al club des de dins".

Preguntat sobre l'arxivament de la denúncia del Barça de butlletes falsificades al vot de censura, això ha contestat Marc Duch: "És una vergonya que el club posés la denúncia per unes signatures que eren bones, ara el mateix club hauria de sortir a demanar disculpes als socis".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?