Sociedad
Coronavirus Covid-19

Menorca passarà dissabte a Nivell 4

S'endureixen les mesures socials per frenar l'expansió de la Covid

Menorca amplia les restriccions per frenar la expansió de la Covid. / PIXABAY.

Mahón

Menorca passarà dissabte a Nivell 4 de risc per l'expansió de la Covid a la nostra Illa. Ho ha anunciat aquest dimecres la presidenta del Consell, Susana Mora, després d'una reunió amb la Consellera de Salut, Patrícia Gómez. Les dades dels darrers dies i un increment de 46 casos a les últimes 24 hores han obligat a prendre aquesta decisió. A dia d'avui hi ha 335 casos actius.

Passar a la Fase 4 implicarà una sèrie de canvis importants pel que fa a les restriccions. D’entrada només es podrà contactar amb gent d'un altre grup de convivència apart del propi però sense sobrepassar el límit de sis persones. El toc de queda o cobrefoc s’avança a les 10 de la nit i s'allargarà fins les sis del matí.

Bars i restaurants no podran atendre a ningú a l’interior i a les terrasses només es funcionarà al 75%.

Els centres de formació no reglada i d’oci juvenil tindran una capacitat màxima de sis persones i només al 50% de la seva capacitat. Això inclou també acadèmies o autoescoles.

El petit comerç haurà de tancar a les vuit del vespre. Les platges i parcs infantils quedaran oberts i els llocs de culte només admetran 15 persones sense que es pugui superar el 30 % de l’aforament.

Aquesta nivell de risc es revisarà el 29 de gener.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00