Sociedad

Comencen els interrogatoris per la mort d' Helena Jubany

Divendres declaren els primers testimonis, quasi mig any després que el jutjat reobrís la investigació de l'assassinat de la jove al 2001

Foto cedida per la família d'Helena JubanyACN

Barcelona

Després de dues dècades, per fi, es torna a investigar què li va passar a Helena Jubany, la jove assassinada al 2001 a Sabadell. Segons ha sabut SER Catalunya, divendres declaren els primers testimonis del cas, proposats per la família de la víctima. Ha passat quasi mig any després que el jutjat decidís reobrir la investigació.

La cita arriba amb dos mesos de retard. El 4 de novembre el jutjat va haver de suspendre aquests interrogatoris per problemes informàtics, ja que la sala era incapaç de gravar les declaracions. Aquest divendres a les 10h del matí, 20 anys després, es torna a investigar què va passar el 2 de desembre de 2001, quan la policia va trobar la jove Helena Jubany morta en el pati interior d'un edifici, nua i amb cremades al cos.

La família de Jubany assenyala directament a l'advocat de la Generalitat, Santi Laiglesia, parella de Montserrat Careta, la jove que va ser detinguda i que es va acabar suïcidant a la presó. Amb l'objectiu de demostrar la implicació de Laiglesia, l'advocat de la família ha proposat diversos testimonis que fan tombar la seva coartada i que reforcen la tesi que l'home vivia al bloc on va morir Jubany. Dos dels quatre primers testimonis són un veí de l'edifici i una altra persona que nega que el sospitós participés en un acte el dia que la jove va ser assassinada.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad