Martes, 02 de Marzo de 2021

Otras localidades

Les eleccions al Barça clarament en perill

Abans de la reunió de demà, el Govern de Catalunya apunta que la decisió final serà del Barça, però també deixa clar que els socis i sòcies no es podran saltar el confinament municipal per anar a votar. Més detalls al 'Què t'hi Jugues!' amb Anna Punsí, Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Jordi Martí.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Aquest divendres al matí està prevista una reunió tècnica entre Govern i Barça per abordar la viabilitat de les eleccions del dia 24 de gener. Abans d'aquesta reunió s'ha conegut que la Generalitat mantindrà, almenys fins el mateix dia 24, les actuals restriccions de mobilitat entre municipis, una restricció que segons hem pogut saber a SER Catalunya impediria el desplaçament dels socis i sòcies per anar a votar a un altre municipi: "Ensenyar el carnet de soci no permetrà saltar-se el confinament municipal", ha explicat Anna Punsí segons apunten fonts del Govern català.

Dins aquest escenari, Alba Vergés ha estat molt clara i ha deixat la pilota a la teulada del Barça: "Serà el Barça qui haurà de decidir, tenint present que demà hi ha una reunió tècnica amb el club". I és que segons ha explicat també Anna Punsí, el Govern té per segur que aquestes eleccions al Barça perillen, però que no serà la Generalitat la que ajornarà unes eleccions que, en cas d'ajornar-se, seria per decisió del club.

De tot plegat també n'han donat detalls i n'han reflexionat Sique Rodríguez, Jordi Martí i Adrià Soldevila. Aquest darrer ha apuntat que segons els estatuts el 28 de gener seria el darrer dia per posar una data definitiva de les eleccions per part de la Junta Gestora. Aquesta data coincideix amb els 40 dies que compleix la Junta Gestora al davant de l'entitat blaugrana. Explica també Jordi Martí que des del club apunten que els ja proclamats candidats (amb les signatures validades mínimes) es mantindrien com a candidats sigui quina sigui la nova data de les eleccions.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?