Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, candidats a la presidència del FC Barcelona

Emili Rousaud cau de la cursa electoral i ens explica els motius al 'Què t'hi Jugues!', on també desmenteix una publicació de Toni Freixa a Twitter sobre uns possibles pactes entre candidatures.

Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa.

Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa. / Twitter precandidatures

La Junta Electoral s’ha reunit aquest dijous per proclamar els candidats definitius a les eleccions presidencials del FC Barcelona que estan convocades per al diumenge 24 de gener. Un procés de validació on s'ha acabat proclamant a Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa com a candidats oficials a la presidència del FC Barcelona.

També apunten des del club que "durant el període de validació de signatures, el soci Emili Rousaud ha anunciat a la Junta Electoral la seva decisió de retirar-se del procés electoral".

 

Emili Rousaud al 'Què t'hi Jugues!'

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Sobre aquest darrer aspecte n'hem parlat amb el mateix Emili Rousaud al 'Què t'hi Jugues!'. Una conversa on Rousaud ens ha explicat els motius d'una retirada esquitxada pel que diu ell, una 'guerra bruta'.

Durant aquesta connexió amb Rousaud, el fins fa poques hores candidat ha explicat que havia arribat a un acord amb Toni Freixa per fusionar candidatures. Aquest acord, però, aquest matí no era ratificat per Rousaud i aquest li enviava un missatge a Freixa per fer-li saber que finalment no anirien junts. Veient aquesta informació, Freixa ha publicat un tuit per negar qualsevol acord amb Rousaud. Davant d'aquesta publicació, ha estat el mateix Rousaud el qui ens ha mostrat tota una sèrie de missatges on es demostra que sí que havien arribat a un acord entre candidatures.

 

Els resultats del procés de validació (segons comunicat del Barça).

JOAN LAPORTA I ESTRUCH

Signatures presentades: 10.272

Signatures vàlides: 9.625

 

VÍCTOR FONT I MANTÉ

Signatures presentades: 4.713

Signatures vàlides: 4.431

 

ANTONI FREIXA I MARTÍN

Signatures presentades: 2.822

Signatures vàlides: 2.634

 

Calendari electoral

Després de la proclamació de candidats, explica el Club que "demà divendres 15 de gener comença la campanya electoral que culminarà amb la jornada de votacions del diumenge dia 24".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?