Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Un any sense Isabel-Clara Simó

La seua filla, Cristina Dalfó, el seu biògraf, Jordi Tormo i els seus amics Antoni Miró i Carles Cortés, junt a l'alcalde, Antonio Francés, han participat en aquest programa especial de Radio Alcoy dedicat a l'escriptora

L'escriptora Isabel-Clara Simó i la seua filla major, Cristina Dalfó, a Barcelona

L'escriptora Isabel-Clara Simó i la seua filla major, Cristina Dalfó, a Barcelona / Cristina Dalfó

Radio Alcoy ha volgut recordar la figura de l'escriptora, Medalla d'Or i Filla Predilecta de la ciutat, Isabel-Clara Simó, amb un programa especial de prop d'una hora en Hoy por Hoy Alcoy.

En el mateix ha participat una de les seues dos filles, Cristina Dalfó, els seus amics més íntims, Antoni Miró i Carles Cortés, el seu biògraf i amic personal també, Jordi Tormo, i l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francés.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El programa ha tingut el recolzament de la Universitat d'Alacant, l'IES Andreu Sempere, el Centre Ovidi Montllor-Acció Cultural del País Valencià, la Llibreria Llorens i els grups municipals del PSOE, Partit Popular, Compromís, Ciudadanos, Podem i Guanyar.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El programa ha finalitzat amb el testimoni de Cristina, qui ha descobert aspectes més personals, desconeguts de la seua trajectòria, així com els últims dies de la seua vida, junt a la seua idea clara de descansar a Alcoi, ja que sempre es va sentir molt alcoiana. Així acabava les seues col·laboracions en Radio Alcoy: Paraula d'Alcoiana.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?