Sociedad

Stuani reapareixerà a la Copa

L'uruguaià ja està recuperat dels problemes musculars a la cama dreta que li han fet perdre's els dos últims compromisos.

El tècnic ha confirmat la baixa del migcentre Ramon Terrats, que arrossega molèsties, i diu que hi ha dies de marge de sobra per poder treure un 11 més similar al de la Lliga.

Bernardo i Stuani en un entrenament d'aquesta setmana. / Imatge: Girona FC

Girona

"No jugar lliga fins el pròxim cap de setmana ens permetrà fer un bon onze i competir per intentar superar l'eliminatòria", diu l'entrenador del Girona, Francisco, i això pot voler dir, entre d'altres coses, la possibilitat de veure Stuani sortint de titular demà a Montilivi contra el Cádiz.

L'uruguaià ha deixat enrere els problemes musculars que se li van detectar després del Tenerife-Girona i que li van impedir ser-hi en l'anterior eliminatòria de Copa contra el Lugo i a Ponferrada i l'entrenador ha confirmat que serà a la llista de convocats i que demà decidirà si surt d'inici o té minuts més endavant.

Els que encara no hi seran són Luna, Juanpe ni Ramon Terrats, un dels jugadors que ha aprofitat més bé els minuts de la Copa. Arrossega molèsties i prefereixen reservar-lo.

Roda de premsa de Francisco

Luna ja entrena quasi amb normalitat i Francisco espera poder comptar ell per rebre l'Espanyol i amb Juanpe s'ha de seguir tenint paciència. Entrena però encara no a prou nivell com per poder comptar-hi.

El tècnic del Girona reconeix que superar aquesta ronda "serà molt complicat" i, tot i que demà es pugui veure un 11 més similar al de la lliga que en anteriors eliminatòries, la prioritat segueix sent el torneig de la regularitat i això vol dir que hi haurà jugadors que seran reservats.

Tot i l'empat a Ponferrada, el preparador del Girona diu que aquell partit i l'última mitja hora contra el Lugo "és el camí a seguir" independentment del sistema que utilitzin. Contra el Lugo va ser el 4-4-2, a Ponferrada el 4-3-3 però Francisco diu que el que importa és "la fam d'arribar a camp contraris, la fluïdesa i ser valents".

Mercat d'hivern

Les dificultats econòmiques del Girona fan que per poder incorporar alguna peça al mercat d'hivern abans s'hagi de donar alguna sortida però Francisco ha confirmat que, a dia d'avui, cap jugador ha demanat sortir. El tècnic almerienc ha reconegut que si als equips poderosos de la lliga els està costant trobar el que busquen, a ells, més.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00