Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Soroll Camp de Tarragona

Quin infern més divertit!

La companyia Los Que ens presenta "Que! Infierno de Cabaret", una cabaret amb música, màgia i humor per a tots els públics que representen aquest cap de setmana al Bravium Teatre.

D'esquerra a dreta: Lady Savannah, La Mega Pubilla i Màgic Manu als estudis de Ràdio Reus.

D'esquerra a dreta: Lady Savannah, La Mega Pubilla i Màgic Manu als estudis de Ràdio Reus. / Oriol Aymí.

Humor. Música. Màgia. Tres ingredients indispensables en un moment com l'actual. I, justament, tres ingredients que defineixen "Que! Infierno de Cabaret", l'espectacle que la companyia Los Que porta a l'escenari del Bravium Teatre aquest cap de setmana. Els seus protagonistes, La Megapubilla, Lady Savannah i Màgic Manu, ens expliquen que van haver de suspendre aquestes representacions la passada tardor i que, ara, malgrat les restriccions, podran representar per primer cop aquest peculiar cabaret, apte per a tots els públics, a la capital del Baix Camp.

Una obra, dirigida per Rubén Calvente, que explica com els tres protagonistes es veuen obligats a representar un cabaret per poder fugir de l'infern, una fugida que només podrà protagonitzar un dels tres. És aquí, on es veuen obligats a esprémer les seves capacitats artístiques per aconseguir ser qui, finalment, pot sortir-ne. Podeu aconseguir les entrades per l'espectacle en aquest enllaç. Les representacions seran dissabte i diumenge a les sis de la tarda.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?